Ζυμαρικά
Τέσσερα στοιχεία συνιστούν τις βασικές διαχρονικές αξίες της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας, με τα ζυμαρικά να κατέχουν περίοπτη θέση: η απλότητα, η ποιότητα, η ποικιλία και η ισορροπία.Η Απλότητα είναι η προτίμηση στο ουσιώδες και η διάκριση από το περιττό. Καθαρές γεύσεις, χωρίς υπερβολές και μάταιη εκζήτηση. Η ποιότητα σημαίνει επιλογή αγνών και εκλεκτών προϊόντων, ενώ η ποικιλία των συνδυασμών ευνοεί την επιδιωκόμενη διατροφική ισορροπία, που συνδέεται με την επιλογή μιας αρμονικής και υγιεινής ζωής.
Σε αυτές τις αξίες βασίζεται η Stella, τα Ελληνικά ζυμαρικά με παράδοση.
Μακαρόνια
Κοντά ζυμαρικά
Σιμιγδάλι
Παραδοσιακά &
ειδικά ζυμαρικά
ειδικά ζυμαρικά