Ιστορικό

Η ιστορία των Ελληνικών ζυμαρικών Stella ξεκινά το 1957, όταν οι αδερφοί Πανουτσόπουλοι δημιουργούν μια παραδοσιακή βιοτεχνία ζυμαρικών, έχοντας σαν κύριο μέλημά τους την παρασκευή νόστιμων ζυμαρικών από ποιοτικά & αγνά Ελληνικά υλικά.

Ακολουθώντας πιστά και με μεράκι την Αυθεντική γαστρονομική παράδοση της περιοχής τους, παρασκευάζουν όλα τα προϊόντα από άριστης ποιότητας σκληρά άλευρα και σιμιγδάλι που τους προσφέρει απλόχερα η Ελληνική γη.

Πολλοί Έλληνες έχουν ταυτιστεί με την χαρακτηριστική φυσιογνωμία του φούρναρη της Stella, ενώ το γνωστό slogan «40 χρόνια φούρναρης…έχω ψήσει!», γίνεται συνώνυμο με την Stella και σηματοδοτεί μια ολόκληρη εποχή και μια επιτυχημένη πορεία μέσα στο χρόνο. Γιατί ... «όσα χρόνια και αν περάσουν, η γεύση και η παράδοση έχουν πάντα το ίδιο όνομα: Στέλλα Κύριοι! Σας μιλάω εκ πείρας…»

Από το 1999 τα Ελληνικά ζυμαρικά Stella έχουν ενταχθεί στην οικογένεια της εταιρείας Κίκιζα, διατηρώντας ακέραιη την Παραδοσιακή τους ταυτότητά και την Ελληνική τους προέλευση, που προκύπτει από τον αρμονικό συνδυασμό των αγνών πατροπαράδοτων συνταγών και των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων στον τομέα της παραγωγής.

Stella, Ελληνικά Ζυμαρικά με Παράδοση
επικοινωνία / όροι χρήσης / δήλωση χρήσης cookies / δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων / designed by ImagePro