Η Stella

Σήμερα, η Stella εξακολουθεί να «ζυμώνει» την παράδοση με την εξέλιξη και να μας χαρίζει εκλεκτά και αγνά ζυμαρικά, ιδανικά για τις παραδοσιακές συνταγές, που περνάνε από γενιά σε γενιά.

Η Stella προτείνει επιστροφή στις παραδοσιακές γεύσεις, εμπνέεται από την Ελληνίδα νοικοκυρά, "παντρεύει" συναισθήματα, γαστρονομική τέχνη και τεχνολογία και προσφέρει τις γεύσεις της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας!

Τα Ελληνικά αγνά ζυμαρικά Stella είναι φτιαγμένα με μεράκι και παράδοση και αποτελούν μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες, ικανοποιώντας και τα πιό απαιτητικά γούστα, γι’ αυτό είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα μια θέση στο τραπέζι μας.

Τα μακαρόνια, τα παραδοσιακά και τα κοντά ζυμαρικά, όπως και το σιμιγδάλι Stella, είναι τα υλικά της επιτυχίας για τις καθημερινές, τις κυριακάτικες, τις γιορτινές, αλλά και τις παραδοσιακές μας συνταγές. Το παστίτσιο και το γιουβέτσι της γιαγιάς, όπως πολλές άλλες συνταγές, περνάνε στις επόμενες γενιές και μας κρατάνε ενωμένους γύρω από το οικογενειακό, το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι!
επικοινωνία / όροι χρήσης / δήλωση χρήσης cookies / δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων / designed by ImagePro