Τα νέα της Stella

Διαγωνισμός «Θυμήσου, Ψάξε, Βρες!» από την Stella



H Stella σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα σε νέο διαγωνισμό, με καθημερινές κληρώσεις! Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 2 εβδομάδων και διεξάγεται σε 2 στάδια.
Στο πρώτο στάδιο, με τίτλο «Ψάξε, Βρες!» οι φίλοι της Stella καλούνται να «μαντέψουν», δηλαδή να …ψάξουν και να βρουν… το νέο χειροποίητο & παραδοσιακό προϊόν Stella! Μέσα από κλήρωση αναδεικνύονται καθημερινά 2 νικητές, οι οποίοι κερδίζουν κιβώτια με διάφορα ζυμαρικά Stella.

Στο δεύτερο στάδιο, με τίτλο «Θυμήσου, Ψάξε, Βρες!» (24/2-1/3) οι χρήστες πλέον καλούνται να προτείνουν πρωτότυπα αλλά & παραδοσιακά υλικά, με τα οποία συνδυάζουν τον Τραχανά! Και σε αυτό το στάδιο διεξάγονται καθημερινές κληρώσεις, με ανάδειξη 2 νικητών οι οποίοι κερδίζουν κιβώτια με διάφορα ζυμαρικά Stella!
Με το τέλος και της δεύτερης εβδομάδας, ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός και όλοι όσοι απάντησαν, συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση για την ανάδειξη 5 μεγάλων νικητών, οι οποίοι θα κερδίσουν από 1 παραδοσιακή γάστρα και από 1 κιβώτιο χειροποίητο παραδοσιακό Τραχανά Stella!

Μπορείτε να δείτε και εσείς το διαγωνισμό στη σελίδα της Stella στο Facebook εδώ

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

Καλή Επιτυχία και Καλά Μαγειρέματα με... Stella!

επικοινωνία / όροι χρήσης / δήλωση χρήσης cookies / δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων / designed by ImagePro