Τα νέα της Stella

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Stella «Εσύ τι μαγειρεύεις;»!





Στις 5 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της Stella «Εσύ τι μαγειρεύεις;»!
Ο διαγωνισμός καλούσε τους fans της Stella, στην σελίδα της στο facebook ,να Θυμηθούν, να Ψάξουν & να Βρουν την πιο παραδοσιακή τους συνταγή με μακαρόνια Stella. Συνταγή από την μαμά, την γιαγιά.. ή οποιαδήποτε άλλη πηγή της "προσωπικής μας παράδοσης". Οι συνταγές διαγωνίσθηκαν μεταξύ τους με likes & όσες κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes πήραν το εισιτήριο για τον τελικό…!
Ο διαγωνισμός διήρκησε από τις 29 Μαΐου έως τις 05 Ιουλίου και κατά την διάρκειά του αναδείχθηκαν δεκάδες νικητές που κέρδισαν πλούσια δώρα. Συνολικά δόθηκαν:

√ 15 δωροεπιταγές, αξίας 100€, για αγορές από τα καταστήματα Cookshop
√ 10 δωροεπιταγές, αξίας 500€, για αγορές από τα καταστήματα Cookshop
√ 50 δωροπακέτα με τα ζυμαρικά για έναν χρόνο!

Στις 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός διαγωνισμός μαγειρικής, στο μεζεδοπωλείο «Γκαλερί του μεζέ» στο Περιστέρι. Οι διαγωνιζόμενες μαγείρεψαν και παρουσίασαν τις συνταγές τους σε τριμελή κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούσαν ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Μέλισσα-Κίκιζας, Τίνα Κίκιζα και η Account Supervisor Άννα Αϊδινιάν από την εταιρεία Spot Thomson.

Από την βαθμολογία των 3 κριτών στον διαγωνισμό μαγειρικής, σε συνδυασμό με τις ψήφους-likes στον διαγωνισμό συνταγής, αναδείχθηκαν οι 3 μεγάλες νικήτριες, των οποίων οι συνταγές θα μπουν στα συλλεκτικά πακέτα μακαρονιών Stella!
Οι νικητήριες συνταγές είναι:

√ Ζυμαρικά φούρνου με Πέννες Ριγέ Stella, της κας Μιλένας Τσαμουρλίδου
√ Γαριδομακαρονάδα με Σπαγγέτι Νο6 Stella, της κας Μαγδαληνής Ιωαννίδου
√ Μακαρονοσουφλέ με Σέλινο Stella, της κας Όλγας Μπενοπούλου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό της Stella "Εσύ τι μαγειρεύεις;" και συγχαίρουμε τις 3 μεγάλες νικήτριες για την επιτυχία τους!
Πατήστε εδώ για να απολαύσετε το video του τελικού και ... Καλά μαγειρέματα από τα Ελληνικά ζυμαρικά με παράδοση! Τη Stella!
επικοινωνία / όροι χρήσης / δήλωση χρήσης cookies / δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων / designed by ImagePro